Post by distplazinobpan on Feb 24, 2022 2:55:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Jetski 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Jetski 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Jetski 2 2022 version ▞▞▞
Ovo nije lijepo jer jetski nije lijep Nadogradi jetski ali nije brzina to. Izbrišem mini utrku ovu kopiju
Odlično sam ja teško
Postoji samo 5 razina i skupio sam svih 25 jetskija, sada mi je dosadno zbog 5 nivoa. U tom talking tom gold run ima toliko razina kao što su Tom the snow place, neon angela itd. Molim vas stavite ove vrste razina u ovu igru. Ocijenio sam 5 zvjezdica🤗🤗
Igra je jako loša, ne mogu dobiti vlastitog tom dok igram najgoreg talking Tom igre
Terable za mnoge dodaje previše propusta i puno fresova 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Ne otvara se, stalno piše da "Talking Tom jetski ne radi blizu aplikacije", a ja se nisam ni prijavio 😤😤😠
Ovo je tako zabavno da živim za igre utrka, ali zašto je tvoja stvar nestala kao ja, ali moja stvar nije kao što je bila😫
To je vrlo ugodna igra
Izgubiti😟
Obožavam ovu igru, nema ništa loše u tome što su ljudi telefon i da, postoje oglasi, ali morate se nositi s tim. Ova igra je najbolja igra od koje se nikada ne možete riješiti, preuzmite i pokažite malo poštovanja
Toliko reklama da ne mogu ni reproducirati
Talking Tom Jetski 2 Ajanviete awe
Vrlo uzbudljivo i smiješno
Talking Tom Jetski 2 கேஷுவல் bkyc
Nije dobro od funkcionalnih standarda
Cijeli oglasi 2 oglasa u 5 minuta Najgore zbog oglasa, ali igra je super 😎
Pre zabavna igra
Reklame su užasne, ne sviđa mi se, ali kad se igraš, zabavno je.
Dobra je to igra sa slatkim likovima, posebno Angelom! Molimo date njezinoj aplikaciji novo ažuriranje, a lijep posao outfit7 ograničen!!!
Ova igra je tako dobra, ali onda je jedini problem što visi dok ja nešto igram i ako sam ja prvi, protivnik će jednostavno doći niotkuda i prestići će mog igrača. Pokušajte to ispraviti💖💗👌👍
Volim ovu igru i jako je volim i stvarno mi je dobra i laka i stvarno je dobro igrati s dvoje ljudi i možete je izmjenjivati
Preeeeeeeeee dobrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Sviđa mi se, ali trebam neka vrlo, vrlo brza vozila
Superhero War: Robot Fight Akční adl
Pre slatko❤ ali heroji su slatki
OGLASI NA MNOGO OGLASA ok prvo kad sam je preuzimao, trebalo je 2 sata za preuzimanje, a onda morate PLATITI 2,99 USD DA IGRATE IGRU ZAŠTO NITKO NE PREUZIMA OVU APLIKACIJU!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Lijepa igra Otključala sam sve životinje
Volim ovu igru koju zovem tom beba tom jer izgleda kao beba na dobar način. Baby Tom je tako sladak da jednostavno volim ovu aplikaciju. Sladak je i smiješan. Ne bih preporučio utrke da biste dobili lik. Ali s druge strane ova igra je slatka i zabavna. Mrzim kako ljudi govore da ima previše oglasa! Jako je neugodno!!!!
Dat ću ti jednu zvjezdicu zbog dodavanja kad god igram utrku između utrka, dodaj dođe, losa si
Super igra mozete li napraviti jos ovakvih igrica😘
Kad osvojiš rase, ideš gore, a kada izgubiš rase padaš i kada dobiješ novi chariter moraš početi od botona koji sam imao 20 i kad sam dobio novi chariter, želim se vratiti na 200 pa molim te popravi to tako da djeca ne shvate to je jako loše, ja ću ga deinstalirati pa ga nemoj shvatiti
Ne baš dobro da bolje. Mogu im dati tri zvjezdice. Sviđa mi se ovo je pa molim preuzmi ovu igru Sviđa mi se jako jako lijepo lijepo lijepo lijepo lijepo lijepo lijepo nemoj reći da je ovo najgore igre ovo je jako bolje i ti također utrke su super i super lijepo
Dobra igra nije loša😊☺😀😁😃😄😉
Oooooooooooooo dobra igra je ovo! Ali za oglase moje iskustvo ide u sekundama. Ali ne osjećam se loše zbog toga, samo igram i igram i ništa. Ali moje iskustvo opet dolazi za 1 sekundu!🤭🤭VOLIM ovu IGRU! ☺☺
Nije tako nevjerojatno. Ali, uživam u igri 80%
Davno sam završio ovu igru i deinstalirao je. Kada sam je ponovo preuzeo, moji stari podaci su mi dopuštali samo da koristim Toma iako imam sve likove. Molimo popravite to
Sooper, ima jako puno brodova. ali također nema oglasa (Za mene) i previše značajki.
Bio sam u ginger sand Castel i onda sam dao otkaz, a onda me igra vratila jer Tom opet ne guguta
Igra koja govori tablet 5022. Bubbu je moj virtualni kućni ...
jako je loš kad sam ga otvorio nije se otvorio nekoliko minuta. Preuzimanjem ovoga izgubit ćete svoju mrežu. Stoga, molim vas, nemojte ga koristiti.
Talking Tom Jetski 2 કેઝ્યુઅલ gfn