Post by distplazinobpan on Feb 24, 2022 2:58:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Genome [Space Sim] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Genome [Space Sim] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Genome [Space Sim] 2022 version ▞▞▞
patinka...ačiū ..nors atnaujinkite.
Nepavyksta praeiti pradinio įkėlimo ekrano, paleiskite programą iš naujo ir įkėlimo faile rašoma, kad praleidau **:** laiko, net jei jis nebus įkeltas = Redaguoti iki 4 žvaigždučių: kūrėjas gana greitai ištaisė klaidą. Iš esmės pavojingas elitinis: 2d nuotykis. Kūrėjai neabejotinai turėtų pridėti darbininko drono tipo daiktą, pavyzdžiui, x serijos žaidimuose, kur jie galėtų atlikti misijas, misijas ar kovoti. Suteikti tuščiai visatai gyvybės. Galbūt net pastatyti savo stotis kaip tarpžvaigždiniame pilote, o tai buvo labai gerai. Šis žaidimas turi potencialo.
Įdomu, bet pamoka erzina
Fantastiškas kosmoso sim žaidimas, primenantis Escape Velocity seriją. Verta pirkimo kainos!!!
Kova nutrūko. UI ir valdikliams reikia daug meilės mobiliesiems, 5 pikselyje. Reikia daug daugiau vadovų, pagalbos skyrių, įrankių patarimų ir tt. Išbandžiau daugybę ir tikrai atrodo, kad viskas, ko noriu žaidime erdvėje, bet už mokamą programa tai labiau kaip išankstinė prieiga. Redaguoti: sumažinkite iki 1 žvaigždutės, kūrėjų atsakymas man sako, kad žaidimas man per sunkus? Man patiko elitas, bet tam reikia šiek tiek patobulinti QoL ir greičiausiai tai bus nuostabu. Dar kartą patikrins. Džiaugiamės galėdami pateikti konkrečių atsiliepimų.
Pakeitus apžvalgą į 5/5, kūrėjas iš karto atsižvelgė į mano apžvalgą. Ačiū
Išbandžiau, atrodo ir jaučiasi puikiai, bet... - Energijos valdymas atrodo klaidingas. Mokomojoje programoje prašoma išjungti skydo modulį, kurį ką tik įsigijote, padarėte tai ir vėl įjungėte. Tačiau skydas daugiau niekada neprisijungė prie interneto. - Mirus laivai pakeičiami, gavau pranešimą apie kompensavimą, bet tada laivas vis įsibėgėja ir niekas daugiau žaidime nereaguoja, negaliu net atidaryti meniu, teko užmušti programėlę.Tai nutiko 3 kartus – kiekvieną kartą pradėjo naują žaidimą, kad išbandytų. Grąžinta
Puikios idėjos, bet galima būtų geriau įgyvendinti. Valdymas yra šiek tiek gremėzdiškas, o laivo AI (autopilotas, automatinis ataka)... mažų mažiausiai trūksta.
Geras žaidimas
Šis žaidimas iš esmės yra mobilioji „Elite Dangerous“ versija ir puikiai atspindi jo esmę, tačiau išliks pakankamai skirtingas, kad būtų įdomus. Sveikinu kūrėją sukūrus kažką tokio patrauklaus ir linksmo. Verta 2 USD, jei esate erdvės modeliavimo žaidimų gerbėjas.
Puikus kosminis žaidimas mobiliesiems!
Žaidimo esmė yra daug žadanti. Sakė, kad turi keletą pastebimų trūkumų. Galvų medžiotojų užduotys nesugeba įkelti priešų, todėl dažnai manoma, kad tai nežaidžiamas maršrutas. Kovos taikymas yra nepatogus, turite įeiti į meniu, kol esate puolamas, kad pasirinktumėte taikinį pagal pavadinimą.... tikrai? Kodėl tiesiog spustelėjus priešą negalima jo pasirinkti? Galiausiai, vadovėlyje gali būti atliktas darbas, nes daugelis mechanikų palieka visiškai paslaptį.
Kūrėjas nuolat atnaujina naujus dalykus, ištaiso problemas, žaidimas tobulėja kiekvieną savaitę.
Tvarkingas O
Galaxy Genome [Space Sim] アドベンチャー lbt
Fall Dudes (Early Access) Spillehall eyy
Žaidimas toks smagus. Duodu 4, nes žaidimas automatiškai išsaugo kiekvieną kartą, kai deformuosite.. lol
Man tai patinka, aš nežaidžiau pavojingo elito, bet žiūriu kai kuriuos žaidimus, todėl suprantu jo esmę... Man taip pat atrodo kaip Event Horizon, bet geriau...
Galaxy Genome [Space Sim] Пригодницькі vsv
Žaidimas įkelia tik maždaug 1 iš 3 kovos priešo misijų. Ateinu ten, o priešo nėra. Nežinote, ar tai tyčia, ar ne. Skenavimas taip pat nepadeda. Aš praleidau daug laiko bandydamas tai išsiaiškinti.
Kaip žmogus, daug metų praleidęs žaisdamas „Elite“, „Frontier“, „First Encounters“, „Elite Dangerous“, „Privateer“ ir „Frelancer“, tai yra toks žaidimas mobiliesiems, kurio aš ieškojau metų metus. Tai nėra tobula, bet nė vienas iš šių žaidimų nėra. Didelis ačiū kūrėjams, kad tai padarė.
Atrodo, kad varikliai skleidžia traškesį, o tai erzina. Išskyrus tai, žaidimas atrodo puikus.
Bandymas sukurti 2D Elite Dangerous versiją, kuri man nelabai tinka; kai kurie interaktyvūs vartotojo sąsajos elementai nesinchronizuojami su tuo, ko asistentas tikisi iš jūsų.
Gerai sukurta
Galaxy Genome [Space Sim] Pakikipagsapalaran tfb
Gera pradžia, bet atrodo, kad yra kur tobulėti. Gyvenimo kokybės dalykai, pavyzdžiui, galimybė matyti, kur perkamos ir parduodamos prekės. Norėtume, kad laivo meno dizainai ir krovinių išėjimai būtų skirtingi. Kol kas jie tiesiog nejaučia pasitenkinimo. Valdymas yra vangus. Nors paprastai aš mėgstu niutono fiziką, čia dažniausiai jaučiuosi kaip lenktynėse ant ledo. Galbūt sureguliuoti posūkio pagreitį, kad jis būtų nuoseklus? Ačiū, kad turite autopilotą! Apskritai tai maloniai platus ir daug žadantis žaidimas!
Bandymas kovoti dėl šio žaidimo yra neįprastas, taip pat galite žiūrėti, kaip mėšlas nusileidžia į tualeto dubenį, o jūs tiesiog vejatės piratus, kad jie skristų kita kryptimi pirmyn ir atgal. Po valandos persekiojimo vieną laivą aš atsisakiau šio žaidimo.
Aš turiu galvoje, kad viskas šaunu, bet... kodėl tavo kosminis laivas sustoja, jei nustoji stumdytis, nes erdvėje nėra jokio pasipriešinimo
Tikrai smagu! Elito, nms, laisvai samdomų vertėjų ar kitų didelių atviro pasaulio erdvės prekybos žaidimų gerbėjams.Daug ką tyrinėti. Vis dar nesiseka gerai kovoti, bet matau, kad įpratau. Tikimės, kad plėtra tęsis! Kosminių stočių kūrimas ar nusileidimas planetose (pvz., 2D sienos ar senasis skrydis žvaigždėmis) būtų pribloškiantis!
Geras, labai geras žaidimas
Tai tikrai geras žaidimas, ypač už kainą, tęskite gerą darbą ir atnaujinkite
Kiekvienas, susipažinęs su Elite Dangerous, turėtų priimti žaidimą. Būtų geriau, jei istorijos dialogas pristabdytų veiksmą, o ne jį sulėtintų, nes dažniausiai tuoj pat pradedame mūšį, kai persikreipiame į žvaigždę. Galbūt HUD parinktis nukreipti į artimiausią priešišką. Jei premijos tikslas nepasirodo, išeikite iš sistemos ir grįžkite, ir jis pasirodys. Mano gynybinis bokštelis dėl kažkokių priežasčių nėra perkraunamas papildymo metu. Apskritai, mėgaujasi žaidimu.
Fantastiškas žaidimas! daug potencialo.
Prašau sukurti protingesnę autopiloto sistemą, nematau priežasties, kodėl laivas nepradeda lėtėti anksčiau. Šis idiotiškas svaidymasis turi būti išspręstas
Šis žaidimas yra visiška šiukšlė. Pamoka tęsiasi per ilgai. mokymo pranešimai mirksi ekrane ir išnyksta be galimybės jų perskaityti. Pirmoji misija, kurios reikalaujama nevykusiame vadove, yra savižudybės misija. O mokymo programoje nurodoma pasirinkti meniu elementą, kurio nėra. Nenoriu susigrąžinti savo 2,50 USD, noriu, kad šie klounai man sumokėtų už valandą laiko už tai, kad bandė sukčiauti žaidime. Už visus gerus atsiliepimus buvo sumokėta.
Kol kas atrodo puikus žaidimas. Tai buvo mano pagrindinė rekomendacija nuo tada, kai įsigijau „Space RPG4“. Mane taip pat patraukė žaidimo aspektas, modeliuojantis visą Paukščių Tako galaktiką. Be to, man labai patinka 2D mobiliesiems žaidimams.
Tikrai įdomus žaidimas, bet ir tikrai geras kūrėjas. Jei turite kokių nors problemų ar klausimų, tiesiog atsiųskite jam el. laišką, jis mielai jums padės. Labai retai šiais laikais yra rūpestingų kūrėjų
Būtų gerai, jei išjungus ginklų modulį modulių ekrane, jis automatiškai neįsijungtų, kai iššaudėte ginklus. Pavyzdžiui, tik aktyvuoja lazerius, o ne raketas.
Pirmiausia sužinokite, ką jis siųs masę arba ką nors reiškia gerai ar blogai, pavyzdžiui, reikia geresnio vadovo, kaip suprasti, kas yra masė ir ką reiškia pusė ot ir iš kur galėčiau gauti.mods, nes yra galimybė
Šis žaidimas yra pavojingas jūsų kišenėje, bet geriau, nes jis žaidžiamas viena ranka. Fantastiškas darbas, kūrėjai. Mokėtų už išplėtimus, skinus ir pan.
Šis žaidimas tikrai geras. Man patinka kosmoso tyrinėjimo žaidimai, o šis apima beveik visas bazes. Tai tarsi „Escape Velocity“ ir „Star Control 2“ derinys ir tikrai leidžia jaustis taip, lyg tyrinėtumėte galaktiką ar visatą, atsižvelgiant į žemėlapio dydį. Mūšiai yra gana sudėtingi ir labai padėtų, jei galėtumėte suaktyvinti pelų paleidimo įrenginį, radiatorių ir raketų viliojimo sistemas tiesiog spustelėdami jų piktogramas ekrano apačioje, o ne išoriniame meniu Tikimės, kad pamatysite šią parinktį.
Puikus žaidimas, atrodo, kad nėra galimybės pasiekti debesies įrašų...
Šis žaidimas yra nuostabus nebent dėl to, kad kūrėjas praleidžia laiką reguliariai pridėdamas naujo turinio... Kai žaidimas pirmą kartą buvo paleistas, jis surengė apklausą, kad sužinotų, kokių žaidimo aspektų žmonės labiausiai norėtų. žr. išplėstą. Tada jis paskelbė „kelių žemėlapį“, kuriame buvo sujungta tiek populiari paklausa, tiek jo paties žaidimo vizija.
Šis žaidimas yra fantastiškas! Man patinka bet koks kosmoso tyrinėjimo žaidimas, o šis pažymi visus langelius. Galiu prekiauti, atlikti misijas, siekdamas pagerinti reputaciją, prekiauti, piratuoti ar tiesiog išstudijuoti. Kova yra šiek tiek varginanti, tačiau pritaikymas skirtingiems laivams ir tonoms skirtingos įrangos yra puikus. Man patinka, kad jis toks atviras, kad galite pasirinkti savo žaidimo stilių. Puikus žaidimas ir labai geri kūrėjai. Daug atnaujinimų ir naujo turinio.
Nesvarbu, kad tai šlykštu.
Очень крутая игра, с удовольствием жду обновлений!)
Šis žaidimas tikrai smagus. Ačiū už atnaujinimą. Kada ketinate taisyti „Cloud Save“?
Turi potencialo, bet reikia šiek tiek QoL meilės. Kodėl negaliu spustelėti savo misijos ir pasirinkti sistemos paskirties vietą? Kodėl žaidimas neįspės manęs, kad pasibaigs kuras, prieš baigdamas maršrutą? Dabar praradau keletą misijų, nes nebuvo aišku, ar negalėsiu pasiekti kelionės tikslo. Man patinka tai, ką žaidimas bando padaryti, bet jam reikia daugiau laiko orkaitėje. Tikrai grįšiu, kad kūrėjas padarys žaidimą mažiau varginantį nei dabar.
Ekrano orientacijos problemos
Puikus žaidimas, bet jo meniu reikia išsaugoti.